Kontakt

Velkommen til Sortland Jazzfestival 2017

Velkommen til Sortland Jazzfestival 2017

I dag har vi gleden av å presentere programmet for Sortland Jazzfestival 20.-24. september. Årets festivalprogram er variert, spennende og inkluderende med musikk for alle aldersgrupper.

 

Den voksne publikummer kan se fram til konserter med blant annet Per Mathisen trio, England Brooks, Aiming for Enrike, Ellen Andrea Wang Trio og Anneli Drecker.

 

Den tradisjonelle sildejazzen erstattes av Boknabajazz med Hotclub de Norvege på Prestfjords nye anlegg på Holmen. I tillegg blir det kirkekonsert med Shine on them, konsert i Appelsinholla med Jon Pål Inderberg trio og konsert i Skarstein Grendehus på Andøya med prosjektet «Skarvesteinen». Det blir også en daglig dose ettermiddagsjazz på Ekspedisjonen.

 

Festivalens satsing på barn og unge fortsetter med blant annet «Fly med» med blant annet Ola Bremnes (som har premiere nå straks på Festspillene i Nord-Norge), barnehagekonserten «Gjøkungen» og ungdomskonsert med Bodøbandet Virkelig. Festivalen innledes med gateparade onsdag 20.09. klokka 11:30.X