Kontakt

JULIETNORTH TIL SORTLAND JAZZFESTIVAL

JULIETNORTH TIL SORTLAND JAZZFESTIVAL

Julietnorth gjør det stort om dagen og høster strålende kritikker for sitt ferske debutalbum som kom ut i februar. Terningkast 5 i Aftenposten, iTromsø og Altaposten! Og vi gleder oss veldig til at de spiller på Etterjobbjazz.

Supergruppa fra nord har sammen skapt et energisk, kjølig og friskt sound hvor nordnorsk folkemusikk møter drivende trommer, rocka barytongitar og drømmende vokal. De vakre og finurlige slåttene trives i dette filmatiske landskapet, hvor Julies karakteristiske felespill utgjør en viktig grunnstamme. I denne konserten får vi møte to av medlemmene i gruppa og to av landets mest spennende musikere; Julie Alapnes og Aleksander Kostopoulos i et drivende samspill. De vil fremføre låtene fra Julietnorths repertoar og dette er noe av det kritikerne sier om musikken:

«Dette er sterkt. Gripende. Varmt. Dette er midnattssola og mørketida tvunnet inn i hverandre. Dette er musikk som får deg til å ville løpe rett ut i nysnøen, naken, for å lage snøengler. I neste øyeblikk, en gammel venn du ikke har snakket med på lenge, som du får lyst til å ringe. Bare fordi.» -Sanne Mathiassen, forfatter.

«…melankoli i den ene låta, før det svinger noe så inni hampen i den neste. Det hele låter ekte og ærlig, jordnært og avsindig vakkert»
– Bernard Hienerwadel, Altaposten

«Julietnorth er en artist for framtiden» – AftenpostenX