Kontakt

SHOESHINE BOYS TIL ÅRETS BOKNABAJAZZ PÅ SORTLAND JAZZFESTIVAL

SHOESHINE BOYS TIL ÅRETS BOKNABAJAZZ PÅ SORTLAND JAZZFESTIVAL

Vi slår også i til med Boknabajazz på Holmen i samarbeid med Holmøy Maritime AS. I år står Shoeshine Boys for musikken. Det er et ungt jazzband som spiller New Orleans-basert tradisjonell jazz, swingjazz og rhythm and blues. Bandet har allerede markert seg i tradjazzmiljøet i Oslo med sitt høye energinivå og spilleglede, og har på kun noen få år etablert seg som et godt og etterspurt band. Også i år blir det servert mat basert på boknafisk, så dette blir en uslåelig kombinasjon av swingende musikk, god mat og topp stemning.

Bandet består av:
Lasse Lømo Ellingsen – trompet
Erlend Barratt-Due Solum -klarinett
Andreas Rotevatn – trombone
Sondre Dyb Berg – piano
Anders Isachsen – banjo/gitar
Hans Erik Wagner – bass/vokal
Knut Rand – trommerX